Døgnvagt: 70120661

Kvalitetsløsninger!


Hos Glarmester Lars Thomsen forhander og installerer vi en lang række produkter indenfor glas. Alt efter dine behov kan vi tilbyde en løsning, der passer præcis til dig. Vi glæder os til at betjene dig!.

Butiks- og facaderuder

Udover traditionelle butiksruder leverer vi også hærdede og laminerede sikringsglas. Har du været udsat for indbrud eller hærværk i din butik, og butiksruden er helt eller delvist ødelagt, kommer vi samme dag og kikker på skaderne.

Brandbeskyttende glas

Brandbeskyttende glas gør at brandsikkerhed ikke er en hindring for frie arkitektoniske idéer, hvor åbenhed, lys og rum er ønskeligt for menneskers velbefindende, uden at brandsikkerheden behøver at blive tilsidesat.

Sikring

Sikringsglassets unikke funktion er at hindre eller forsinke gennemtrængning. Sikringsglas er det eneste materiale, der sikrer mod indbrud, hærværk og skud og som også lader dagslys komme ind.

Solafskærmede ruder

Solens energi og lys kan forårsage et dårligt indeklima med høje temperaturer. Med solafskærmede ruder kan op til 85 procent af energien holdes ude. Varmen reflekteres og absorberes, så indeklimaet bliver behageligt og lettere at styre året rundt.

Ornament glas

Udsmykning med ornamentglas bruges for at give en unik og dekorativ virkning eller for at gøre ruden uigennemsigtig / translucent. Ornamentglas findes i mange spændende mønstre.

Energi Ruder

Ved at montere Energi Ruder slippes solens lys og energi ind i rummet; men varmetabet reduceres med ca. 33 procent. Ud over sparede energikroner bliver indeklimaet og rumkomforten mærkbart øget med Energi Ruder.

Støjdæmpende ruder

Stærke støjpåvirkninger er et voksende problem langs trafikerede veje med tung trafik. I Danmark påvirkes ca. 1 million boliger af stærk støj. Derfor er der udviklet ruder specielt beregnet til lyd- og støjdæmpende formål.

 
2008 © Lars Thomsen ¦ www.lundco.dk